19 Eylül 2008 Cuma

Güzel haberler.


Bu sabah yine babamızı yolcu ettik kuzu kızımla İtalya'ya..bize yine ciciler getiricek sözü alarak..bu sefer ayrılığımız Pazartesi'ye kadar çok şükür ..Çok sevindiğim bişey oldu geçen hafta,eşim kendiliğinden sigarayı bırakmaya karar verdi ve bıraktııııııııııııı...yaklaşık 1 haftadır sigara içmiyo.Bebişimizin haberini aldığından beri zaten balkonda sigara içiyodu ama ben sonrasında kokudan bile rahatsız oluyo ve bunu dile getiriyodum.Ya benim dırdırımdan bıktı ya da ne kadar zararı oldugunu artık o da farketti..ki sabahları bi farklı uyanıyorum ben yaa diyip duruyo:))İnşallah bu kararlılığı devam eder.

Bir diğer güzel haber ise Pazartesi babamız haricinde annanemizde 1 haftalığına İstanbul'a geliyor..hasretimize dayanamadı...yihhuuuuu..

Bu akşam isee bizimle kalmaya Ebru teyzemiz geliyo.Ebru benim 12 senelik arkadaşım,dostum ,kardeşim..Hani en çok ihtiyacınız olduğunda yanınızda olanlardan...çok heyecanlıyız,çünkü kuzumu ve beni yaklaşık 1 aydır görmedi..bakalım nasıl bulacak bizi....

Herkese sevgiler,

16 Eylül 2008 Salı

İstanbul

Veee döndüüük.....
Uzun hemde upuzuun bir tatilden sonra Pazar akşamı evimize döndüük..Annane ve dedemizden ayrılmanın burukluğu haricinde herşey gayet yolunda çok şükür.Ne çok özlemişim evi geldiğimde farkettim.İnsanın yuvası gibi yok kim ne derse desin..
Pazartesi günü babamız da işe gitmedi sabah güzel bir kahvaltı ettik evimizde sonra ver elini doktor kontrolü:))bizim kuzu pek büyümüş yaa insan inanamıyo...maşallah maşallah maşallah..bir sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra ve şeker yüklemesi...zaman geçiyo sanırım farkında olmadan ..Allah'a çok şükür ki artan bel ağrılarım haricinde hiçbir sıkıntım yok..
Artık miniğimin pıtırtılarını babacık da hissediyo dışarıdan ufak ufak:))
Sabırsızlıkla bekliyoruz seni bebeğim sağlıkla yanımızda ol inşallah..

10 Eylül 2008 Çarşamba

Yazın en güzel günleri

Eylül ne kadar güzel bir ay..
Tatil için ne kadar sakin,deniz için ne kadar dingin..
Detaylı ultrason ile ilgili detayları vereceğimi söyleyip ortadan kayboldum di mi yine:))Aslında yazmak istediğim bisürü şey var ama bi o kadar da oturasım gelmiyo bilgisayarın başına..o gün de dediğim gibi herşey son derece yolunda Allah'a binlerce kere şükür.Kuzumun deyatlı ultrason muayenesinden sonra dedemiz bizi Bornova'daki forum alışveriş merkezine götürdü..kuzuma bir ciciler aldık bir ciciler aldık görmeyin..her gün çıkarıp çıkarıp bakıyorum...
O günden beri de hergün nerdeyse çıkmamacasına denizdeyiz minik kuzumla..denizin,güneşin en güzel günleri İzmir'de..
Asıl en güzel ve bizi heyecanlandıran şey ise yarın babamıza kavuşuyoruz Allah'ın izniyle..çook ama çook heyecanlıyız..çok özledik babamızı..Kuzum da benim heyecanımı hissediyo sanırım ve 2 gündür daha bi pırpır sanki:))
Şimdilik bizden haberler böyle..İzmir'den herkese kucak dolusu sevgiler..

3 Eylül 2008 Çarşamba

Detaylı Ultrason

Allah'a binlerce kere şükürler olsun ki herşey yolunda maşallah..
Minik burunlu uzun bacaklı bir kızım var içimde:)))
Dualarını eksik etmeyen bütüün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..
Uzuun uzun yazacağım en kısa zamanda herkese sevgiler