19 Eylül 2008 Cuma

Güzel haberler.


Bu sabah yine babamızı yolcu ettik kuzu kızımla İtalya'ya..bize yine ciciler getiricek sözü alarak..bu sefer ayrılığımız Pazartesi'ye kadar çok şükür ..Çok sevindiğim bişey oldu geçen hafta,eşim kendiliğinden sigarayı bırakmaya karar verdi ve bıraktııııııııııııı...yaklaşık 1 haftadır sigara içmiyo.Bebişimizin haberini aldığından beri zaten balkonda sigara içiyodu ama ben sonrasında kokudan bile rahatsız oluyo ve bunu dile getiriyodum.Ya benim dırdırımdan bıktı ya da ne kadar zararı oldugunu artık o da farketti..ki sabahları bi farklı uyanıyorum ben yaa diyip duruyo:))İnşallah bu kararlılığı devam eder.

Bir diğer güzel haber ise Pazartesi babamız haricinde annanemizde 1 haftalığına İstanbul'a geliyor..hasretimize dayanamadı...yihhuuuuu..

Bu akşam isee bizimle kalmaya Ebru teyzemiz geliyo.Ebru benim 12 senelik arkadaşım,dostum ,kardeşim..Hani en çok ihtiyacınız olduğunda yanınızda olanlardan...çok heyecanlıyız,çünkü kuzumu ve beni yaklaşık 1 aydır görmedi..bakalım nasıl bulacak bizi....

Herkese sevgiler,

5 yorum:

уαѕємiη dedi ki...

Sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza :)

Sigarayı bırakma olayı süper olmuş tebrikler valla

sevgilerr

mummy dedi ki...

Önce Allah kavuştursun sonra gözünaydın...Benim eşim de bebek olacağını öğrendiği hafta bırakmıştı bidaha içmedi...Bu bebeler daha doğmadan hayır getiriyolar biliyomusun...Kal sağlıcakla..

gülücüklerim benim dedi ki...

Babanızı Allah kavuştursun, sigarayı bırakması çok güzel olmuş, bizim yaptıramadığımız şeyleri çocuklar nasıl da yaptırıyor, darısı bizimkinin başına

Anne Duru dedi ki...

yasemin,
inşallah gün geçtikçe daha da sabırsızlanıyorum..
mummy,gülücüklerim benim,
teşekkür ederim..evet benim senelerdir yapamadığımı kuzum başardı çok mutluyum:)
sevgiler,

meleklerim ve ben dedi ki...

Allah kavuştursun.Cicilerin resimlerini isteriz ama...