8 Ekim 2008 Çarşamba

Aferin pekiyi:)

Bir sınavı daha aferin pekiyi alarak geçmiş bulunuyoruuuuz.:))Şeker yüklememizin sonucu da çok ama çok iyi çıktı çok şükür.Artık hiçbi test kalmadı kuzum ve benim için.Sabırsızlıkla güzel kızımızı bekleyip en keyifli şey olan odasının hazırlıklarıyla ilgileneceğiz bundan sonra..
Geçtiğimiz Pazar günü babamızla birlikte bebek odası bakmak için Modoko'ya gittik ve kendi kendime bende inanamıyorum(ama sanırım ne istediğimi bilerek gittiğim için)mobilyalarımızın siparişini verdik:))
Mobilya bakan arkadaşlarımz kesinlikle tavsiye edebileceğim 2 mağaza var. Biri Kukla ki biz mobilyamızı burdan sipariş ettik ; bir diğeri de Babypark.Her ikisinde de hem çok keyifli hem de çok çok cebi yakmayacak mobilyalar var..Odamız Kasım ayı sonunda teslim edilecek inşallah..bu arada biz odanın parkesi,boyası badanası v.s gibi işleri halledeceğiz.Ben daha fazla ağırlaşmadan yani bayrama kadar falan biterse işler tam süper olacak..
Minik mucizem artık nasıl kıpır kıpır inanamazsınız sanırım hissediyor onun için yapılanları:))
Haberler şimdilik böyle..
Herkese sevgiler

8 yorum:

gülücüklerim benim dedi ki...

Bebek odanız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah.

ELÇİN dedi ki...

canım çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine

hayırlı olsun eşyalarınız ayrıca :)

Seyhan dedi ki...

şekerin iyi çıkmasına sevindim. ben biraz korkuyorum açıkçası ablamın yüksek çıktı, benden bir kaç hafta büyük başka bir arkadaşında yüksek çıkmış, bu beni korkutmıuştu, ama seninki iyi çıkmış sevindim.

mobilyaıda bir çırpıda halletmişsiniz ne hoş biz hergün fikir değiştiriyoruz:( bakalım napıcaz..

sevgiler

Esin dedi ki...

Bebek odanız hayırlı olsun ,en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz :)

mummy dedi ki...

Biz de babayparktan aldık kızımın odasını..Ben gelene kadar dokuz doğurdum nasıl olcak acaba diye...Çok tatlı telaşeler bunlar...Umarım gönlünce olur...Sevgiler...

Anne Duru dedi ki...

herkese çok teşekkür ederim..
seyhancım umarım seninde iyi çıkar hiç endişe etme..
yazımda da dediğim gibi babypark ve kuklayı şiddetle tavsiye ederim:)

Yesim dedi ki...

Oh ne güzel hazırlıklar iyice başlamış artık,güle güle kullansın minik kızınız odasını. Şeker testi için de geçmiş olsun, bilmiyorum Tr'de yapılıyor mu ama burda 37. haftada küçük bir test daha var smear testine benzer bişey. ben de şu an onun sonucunu bekliyorum...
Sevgiler,

elfeyp dedi ki...

Benim kızım da ilk kez onun için toplu alışveriş yaptığım gün hareket etmişti :) kesin var telepatik bi durumlar..