23 Mayıs 2009 Cumartesi

4.ay kontrolü

19 Mayıs tatilinde Özdere'de oldugumuz için geç kalmış olan kontrolümüze dün gitmiş bulunuyoruz.4.ay 1.hafta itibarıyle 7015 gr 63 cm olmuş bulunuyoruz efenim.Doktorumuz bu durumdan pek memnun tabiki ben de:)Bu ay gelişimimiz iyi olduğu için doktorumuz Derin'i yeni tatlarla tanıştırmanın vaktinin geldiğine karar verdi..yarın elma suyu,sebze püresi ve yoğurtla tanışacağız...bakalım beğenecek mi güzel kuzum?
Tüm bu güzelliklerin yanında dün 3 aşımızın 2.dozlarını da olmuş bulunuyoruz.Bugüne kadar herhangibir aşı seansında Derin'in yanında olamamıştım(ağladığında kötü olurum falan diye..)ancak dünkü kontrolde babamız olmayınca iş başa düştü.Annem sen yanında olursan kendini dah iyi hisseder falan gazı verince ya allah bismillah diyerek kızımın elini tutmak suretiyle aşı deneyimini de yaşamış bulunuyorum. Ne yalan söyliyim korktuğum kadar kötü değilmiş,ilk aşıyı farkettirmeyecek kadar başarılı bile olduğumu söyleyebilirim.İkincisinde yaygarayı bastı Derin ama onu da kucağıma alıp sakinleştirmek suretiyle hallettik.Asıl endişem gece ateşlenir mi acaba???idi ama şu dakika itibarıyle sakin bir gece geçirdiğimizi ve keyfimiz yerinde uyandığımızı bildiririm efenim:)))
Bu kuzu bugün ödüllendirilmeyi haketti:)))
Saat 15:00 itibarıyle caddedeyiz...
Gezmece,tozmaca..
Herkese keyifli haftasonları:)

2 yorum:

Belkıs dedi ki...

Aşılar artık yapmıyo hiç ateş filan, yani şuana kadar bize yapılanlar yapmadı en azından. O yüzden rahat ol sen annecik. Daha nice nice 4 aylarına inşallah Duru kızın. Sağlıklı huzurlu mutlu olarak tabii.
Bide bide iyi gezmeeleeeerr, birazdan bende çıkıyorum işyerinden.Doğruca kuzuşumu alıp bende gezmelereee :)

Sermin dedi ki...

oyyyy maşallah. ek besinlere geçince de iştahı böyle iyi olur inşallah. zor bir dönem başlıyor. kolay gelsin.