4 Mayıs 2009 Pazartesi

Ruh hali..

Bütün bir lise hayatını sınavlarda kendi kompozisyonlarını yazıp arkadaşlarına yardım ederek geçiren ben nedense ilk günden beri bu blog işini be ce re mi yo rum!!!!Kelimeleri biraraya toplayıp cümle kuramıyorum.Halbuki o kadar çok şey var ki dilime kadar gelip ellerime ulaşamayan..bir tutukluk geliyor bana bu blogun başına oturunca...Acaba hamileliğimle başlayıp beni birtürlü bırakmayan yepisyeni ruh halim mi bunun nedeni??hani şu bitürlü tanımlayamadığım , bitürlü ismini koyamadığım, birtürlü içine tamamen giremediğim..
Belki de hala farkında diilim anne olmanın ..keyfini süremediğim,endişelerimden kurtulamadığım bir hamilelik dönemi...sonrasında dünyalar güzeli bir kız sahibi olup yanında sadece 8 hafta olabilmek..işe başladıktan sonra birlikte olmak için çırpınışlarım ve yorgunluktan düşüşe geçmelerim..
Mayıs bahar ama ben sonbahardan çıkamıyorum..birşeyler var içimde beni yoran ve kıran...
Herşeye rağmen dünyanın en özel kadınlarından biriyim çünkü sağlıklı ve dünyalar güzeli bir kızım var..onun için silkelenmeli,yapraklarımı dökmeli ve çiçek açmalıyım değil mi????

6 yorum:

annecik dedi ki...

yazılarında fotolarında çok güzel kendine haksızlık etme kızının güzel haberlerini senin pozitif ruh hallerini zevkle okuyoruz negetif düşünce yok :) kara kuzuyu kocaman öptüm

Oz dedi ki...

Zaman zaman hepimiz benzer ya da farklı nedenlerden ötürü yaşıyoruz bunları:) Evet ya, şanslıyız biz:). Bence gayet güzel dile getiriyorsun duygularını. Ve zevkle okuyorum ben seni:) Olumlu düşün, her bunaldığında minik mucizen Derini düşün:) Sevgiler!

Anne Duru dedi ki...

annecik,
teşekkür ederim yüreğime su serptin:))öpmem mii seveseve:)
özlemcim,
zaten minik mucizem olmasa:))
sevgiler benden sana:))

AycA dedi ki...

di!!
silkelen Kraliçem silkelen bak bahar geldi ..ilk anneler gününü kutlayacaksın hemde..
hem kompozisyon yazman gerekmiyor ki .. sen ne hissettiğini çok güzel ifade ediyorsun

Anne Duru dedi ki...

pinik kuşuumm,
silkelesene beniiiii...hatta tırmala beni kaşı beni:)))
di mi yaaa ben anneyim ve bu ilk anneler günümm yaşasııın..

Seyhan dedi ki...

zaman zaman aynı duygular basıyor banada. ama yeni anneyiz biz olcak okadar alışma durumları bunlar sevgiler