26 Temmuz 2008 Cumartesi

30'u da devirdim..

Bugün benim doğum günüm bebeğim..Baban ,annanen,deden uzakta ve bu benim seninle yalnız ilk doğum günüm.Dün gece babannede kalmıştık,harıl harıl örgü çalışmaları devam ediyo,kış bebeği olucaksınya inşallah rengarenk,bissssürü hırkan,yeleğin,battaniyen daha şimdiden hazır bile..
Sabah erkenden işe gittik seninle ,böyle bi yanım buruk dokunsan ağlıycam diğer yanım senin varlığınla bi mutlu yani karmakarışık bi gün geçirdim bugün.Zaten herşeye ağlamaya hazırım;bugün tam da herşeye ağladım yani..Akşamüstü Sebla teyzen aradı ve yedibuçukta buluşuyoruz yemek yiyeceğiz dedi,buluştuk ve nasıl keyifli bir yemek yedik anlatamam..bu doğumgünüm çok farklı ve çok unutulmaz anılarla dolu olacak:))
Önümüzdeki sene seninle birlikte olmayı o kadar çok istiyorum ki Allah'ın izniyle..
Bu arada yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz babamız geliceeek inşallah..
Sözün özü 30'u da devirdim bebeğim:)

7 yorum:

Seyhan dedi ki...

geç kalmışım ama ,
mutlu yıllar ,mutlu yaşlar ailenle ve bebişinle :)

уαѕємin... dedi ki...

mutlu senelerrr bütün güzellikler eşlik etsin hayatınıza

sağlıcakla alın bebişiniiz kucağınıza

sevgilerr

Anne Duru dedi ki...

her ikinize de çok teşekkür ederim...:)

mummy dedi ki...

Nice mutlu yıllara bebişinle eşinle ve tüm sevdiklerinle inşallah...
Sevgiler..

Anne Duru dedi ki...

teşekkür ederim mummy..
sevgiyle kal,

AycA dedi ki...

Cihancım ben kutladım ama buraya da yazayım :) tekrar doğum günün kutlu olsun.. kutlama yemeğide eğlenceligeçti herhalde :))
Hırka ve yelekler için küçük bir öneri: düğmeleri olmayan kare yakalı ya da V yakalı yelekler en uygunu.. ağzına girmiyor, düğmeleri yutma riskin olmuyor :) düğmeli boğazına kadar kapanan hırkalar ya da yuvarlak yakalı yelekler çok kullanışlı olmuyor :) bir kaç adet polar battaneye bir iki tane pazen battaniye işini görür ve mutlaka annen ve kayınvaliden bilirler benden iyi ama bende yeni deneyimledim ya o bakımdan nacizene yazayım tülbent en az 10 tane.. hem bebekken hem daha sonraki zamanlarda çok işine yarıyor.. kağıt mendil kullanmak hem bebek için hem çevre için pek faydalı olmuyor tülbent böyle yımışak yımışak tenine değiyor :)) hem gelenlerin de omuzuna koyuyorsun yüzü kimsenin kıyafetine değmiyor.. ayy ben heyecanlanıyorum sana bunları yazarken :))

Anne Duru dedi ki...

Aycaa ,
Doğum günü tebrikin için çok teşekkür ederim tekrar..Enteresan bir geceydi hakkaten;)
Tvasiyeler için çok teşekkür ederim,delisin o kadar çok faydalnıyorum ki senin bilgilerinden.
Benimle bu heyecanı paylaştığın için çok teşekkür ederim..görüşemesek de kalbinin yanımda oldugunu hissediyorum..