17 Mart 2010 Çarşamba

Mühim işler peşinde..





En fazla bir hafta ara vereceğim demiştim tam da bugüne denk geldi...Yine eski halime dönmedim..Mühim işler peşindeyim.!!

Herşey depremden 2-3 gün sonra haberleri seyredip Aleyna bebeği görmemle başladı..Evde Derin'in artık küçülen ve birtürlü gidecek yer bulamayan birdolu eşyası vardı.Ama sadece Aleyna değildi ki birşeylere ihtiyacı olan, o çadırların içinde öyle çok çocuk vardı ki..tam da kendimi bir işe yaramaz görüp silkelenmiştim ya o ara..tamam dedim birşeyler yapmalıyım.

Ne yazık ki blogumu takip eden çok arkadaşım yok:(Bu konuda bana en çok destek verebilecek kişi yine Ayça oldu.Kısa ama tam durumu anlatan bir yazı yayınladı sitesinde..ve o gece mail yağmaya başladı.Yazışmalar,konuşmalar derken şu an evimizin bir balkonu ve arabanın bagajı haftasonu Elazığ'a gönderilmek için hazırlanmış kolilerle dolu...Herkese bu duyarlılık için ne kadar teşekkür etsem azdır.

İşte tüm bunlarla ilgilendim bu hafta...sessizliğim bundandır..

Sevgiler,

1 yorum:

mesecina dedi ki...

Aman deyim dikkat! takip ettiğim bloglardan birinde bu ( http://filizmorkoc.blogspot.com/2010/03/turk-polisi-yakalar.html ) yazıyı okuyunca bizim yardımların akibetini düşünmeden edemedim. Seninle de konuşmuştuk dimi insanların yardım derneklerine nasıl güveninin sarsıldığını, yollayacağımız 3-5 parça kullanılmış eşya için değildi tedirginliğimiz, ihtiyacı olanların aç, açıkta kalacak olmasıydı.... Ama durum gösteriyor ki bireysel birşeyler yapmak da zor... söylenecek çok sözüm var ama yeri değil farkındayım ... Sevgiler...