16 Ağustos 2008 Cumartesi

İzmir'de günler...











Eveeeet izmirde günler geçiyor geçiyor geçiyor..




Sabahları erken kalkabilirsek ki çok da kolay olmuyor,yüzmeye gidiyoruz..hem deniz çok sakin oluyor hemde hava çok ısınmamış..Deniz dönüşlerimiz uzun hatta upuzuuuun bir kahvaltıyla sonlanıyor.Kahvaltı kuzumla benim en sevdiğimiz öğün..ben mümkün olduğunca sıkı tutmaya çalışıyorum kahvaltı faslını ki öğlene hafif birşeylerle geçiştirebileyim.Kahvaltıyı yine uzun ve keyifli bir balkonda gazete&kitap okuma keyfi takip ediyo...Ayakları uzatıp saat kavramı olmaksızın böyle keyifler yapabilmek ne kadar da güzelmiş:))Akşamları yine uzun ve keyifli bir akşam yemeğini hep beraber yedikten sonra ne yazıkki benim pilim 10 civarında bitmiş oluyor:)))kuzum benim uykumu çook getiriyo...




Dün bir değişiklik yapıp annemlere yakın bir koy olan Maydanoz koyuna gittik....denizin güzelliğini ben anlatamazsam da resimler anlatır...Kendimi çok yormadan hergün yüzmeye çalışıyorum,çünkü yüzmenin hamilelikte ne kadar faydalı oldugunu birçok yerde okudum ve dinledim....




Şimdilik benden haberler bu kadar ,yeni haberlerde buluşmak üzere....

6 yorum:

mine dedi ki...

tatilin keyfini minik melekle bolca çıkarın...dinlenin ve bol bol yüzün derim..yüzmek cok faydalı hem doğumuda kolaylastırırmıs yalnız ıslak mayoyla kalmamak gerekirmiş çünkü ıslak kalınca enfeksiyon cok cabuk olusur ve allah korusun erken doguma bıle sebep olurmus..aman dıkkat edin bebegınızle kendınıze..tekrardan iyi tatiler kızımla öptük sizi..

уαѕємin... dedi ki...

hamilelikte yüzmenin faydalı olduğunu bende çok duymuştum bol yüzmeler canım

tatilin ekyfini doyasıya çıkarın seneyede miniş miniş bebişinizle çıkarırsınız inş..

bu arada hayırlı kandiller canım

sevgiyle kalın

senem dedi ki...

Ooooh, ne kadar guzel. Bebek Duru cok sansli :) Annesi bol bol mutluluk hormonu salgiladikca, o da kimbilir ne kadar mutlu oluyordur. Tadini cikarin :)

Sevgiler...

Anne Duru dedi ki...

evet güneşin tepede olmaması,ıslak mayoyl kalmamak ve fazla uzun denizde kalmamak koşuluyla deniz hakkaten çok faydalı..
bizde kızımızla İzmir'den sizi sevgiyle kucaklıyoruz

meleklerim ve ben dedi ki...

İyi tatiller geçir minik meşeğinle inşallah.
Yüzmek hamileler için çok iyi,kendini fazla yormadan tatilin keyfini çıkar,çünkü seneye bu kadar sakin tatil yapamayacaksıııın.

Esin dedi ki...

HArika bol bol yüz ve mutlu ol,hem sağlıklı bir gebelik geçirirsin hem de fazla kilo almazsın :)